Luni - Vineri: 09:00 - 17:00
office@contabilitatebrasov.ro

Cruceru Contab Brasov

"Aceleasi actiuni, aceleasi rezultate! Actiuni noi, rezultate noi!"

Cruceru Contab reprezinta cheia catre imbunatatirea activitatii, proceselor si performantelor economice ale societatii dumneavoastra, cu ajutorul unei echipe formata din specialisti in servicii contabile, servicii de personal si salarizare, infiintari societati comerciale, consultanta in afaceri si management.

Despre noi

Infiintata in 2007, membra a CECCAR, firma noastra ofera servicii complete de contabilitate, servicii de salarizare, consultanta financiar-contabila si fiscala si asistenta la infiintari de firme noi, modificari ale firmelor existente (acte aditionale, cesiuni, puncte de lucru, etc.), inregistrarea acestora la Administrarea Financiara.
Alaturi de noi inceputul unei afaceri este mult mai usor, dumneavoastra va puteti canaliza toate resursele pentru a va organiza activitatea cat mai eficient, noi ne ocupam de toate documentatiile atat din punct de vedere juridic cat si contabil astfel incat rezultatul sa fie cel asteptat si dumneavoastra sa puteti incepe afacerea cat mai repede si cu cat mai mult succes.
Principalul scop al Cruceru Contab este intampinarea clientilor cu cele mai bune solutii financiar-contabile si juridice, pornind de la analiza nevoilor si a conditiilor de lucru si personalizand serviciile oferite, in functie de fiecare caz in parte.
Serviciile noastre se adreseaza atat firmelor mici si mijlocii, cat si celor mari, cu activitati comerciale din toate domeniile, noi avand ca si obiectiv asigurarea de servicii profesionale de calitate, punand la dispozitia antreprenorilor toate cunostintele si experienta noastra in domeniu. Prin serviciile noastre, atat pe parte contabila, cat si juridica, dorim sa contribuim la corecta informare a clientilor nostri asupra implicatiilor fiscale si optimizarea cheltuielilor afacerilor pe care acestia le deruleaza.
Pe langa serviciile specifice de contabilitate, consultanta in afaceri si management, Cruceru Grup ofera si servicii de mediere, cu scopul bine determinat de a asigura cea mai buna, rapida si necostisitoare cale de rezolvare a unei dispute, totodata cu evitarea eventualelor procese in cadrul instantelor judecatoresti. Intreg procesul de mediere va fi concentrat asupra intereselor si nevoilor dumneavostra ca si parti ale neintelegerii, iar noi vom depune toate diligentele necesare gasirii unei solutii care sa se potriveasca cel mai bine situatiei conflictuale supuse acestei proceduri.

Infiintari societati comerciale

/
- infiintari societati comerciale;
- verificare disponibilitate si/sau rezervare denumire firma;
- infiintare filiale, sucursale, puncte de lucru;
- schimbare de sediu social, obtinere certificat nou de inregistrare;
- schimbare activitate principala (obtinere certificat nou de inregistrare) sau activitate secundara.
Detalii →

Servicii contabile

/
- inregistrarea documentelor primare in conformitate cu normele legale in vigoare si principiile contabilitatii;
- evidenta analitica si sintetica, furnizori, clienti;
- evidenta mijloace fixe, calculul amortizarii;
- elaborarea balantei de verificare lunara;
- intocmirea registrului jurnal, registrului inventar, jurnalelor de TVA si Cartea Mare;
- intocmirea, verificarea si certificarea bilantului contabil.
Detalii →

Servicii de personal si salarizare

/
- intocmirea, completarea si actualizarea registrului de evidenta a salariatilor (REVISAL);
- consultanta privind intocmirea dosarelor de personal;
- intocmirea, depunerea si urmarirea dosarelor de personal;
- intocmirea de contracte de munca, acte aditionale, decizii de incetare;
- intocmirea si depunerea statelor de plata ale salariatilor.
Detalii →

De ce Cruceru Contab

"Aceleasi actiuni, aceleasi rezultate!
Actiuni noi, rezultate noi!"

Infiintari firme

Servicii de contabilitate

Mediere

Infiintari firme

Deoarece primul pas in dezvoltarea unei afaceri il reprezinta infiintarea unei firme, serviciile noastre se adreseaza atat firmelor mici si mijlocii, cat si celor mari, cu activitati comerciale din toate domeniile, noi avand ca si obiectiv asigurarea de servicii profesionale de calitate, iar consultanta de care veti avea parte va ajuta sa implementati solutii optime, sa dati contur viziunilor dumneavostra pe termen mediu si lung, beneficii de care aveti parte la costuri relativ egale cu pretul platit direct catre insitutiile avizate ale statului.

Servicii de contabilitate

Orice afacere de la infiintare si pe tot parcursul desfasurarii activitatii implica multe decizii importante, vitale, de natura juridica, fiscala si contabila, care pot face diferenta intre o afacere profitabila si una neprofitabila. De aceea consultarea unor profesionisti contabili inainte de demararea si inscrierea firmei la Oficiul Registrului Comertului este imperios necesara. Societatea noastra, infiintata in 2007, membra a CECCAR, ofera servicii complete de contabilitate, servicii de salarizare, consultanta financiar-contabila si fiscala si asistenta la infiintari de firme noi, modificari ale firmelor existente (acte aditionale, cesiuni, puncte de lucru, etc.), inregistrarea acestora la Administratia Financiara.

Servicii de mediere

Pe langa serviciile specifice de contabilitate, consultanta in afaceri si management, va oferim si servicii de mediere, cu scopul bine determinat de a asigura cea mai buna, rapida si necostisitoare cale de rezolvare a unei dispute, totodata cu evitarea eventualelor procese in cadrul instantelor judecatoresti. Intreg procesul de mediere va fi concentrat asupra intereselor si nevoilor dumneavostra ca si parti ale neintelegerii, iar noi vom depune toate diligentele necesare gasirii unei solutii care sa se potriveasca cel mai bine situatiei conflictuale supuse acestei proceduri. Apeland la serviciile noastre de mediere, va asiguram ca veti avea parte de rezolvarea rapida si fara stres a oricarei probleme, indiferent de natura sa, intr-o ambianta placuta, sub directa asistare si facilitare a mediatorului nostru.